Danone de 15 ani in tara noastra!



DANONE AU IMPLINIT 15 ANI DE CAND PRODUC BUNATATILE DIN LAPTE IN ROMANIA.

ZILELE TRECUTE AM AFLAT DESPRE PROVOCAREA CELOR DE LA DANONE IMPREUNA CU BLOGALINITIATIVE.RO LA IMPLINIREA CELOR 15 ANI DE ACTIVITATE.
CU OCAZIA ACEASTA DANONE AU LANSAT SI NOUL SITE OFICIAL    http://danone.ro/.
http://www.danone.ro/ 


AICI GASIM FRUMOS ARANJATE PE CATEGORII ,PRODUSELE LOR , MULTE ALTE NOUTATI SI POVESTEA DANONE CE A INCEPUT INCA DIN ANII 1919 IN BARCELONA,SPANIA.RASFOIND PRIN NOUTATI AM GASIT SI FORMULARUL DE INSCRIERE PENTRU VIZITA IN FABRICA DANONE DIN BUCURESTI.O OPORTUNITATE DE CARE VA INVIT SA PROFITATI PENTRU A DESCOPERI  TAINELE IAURTULUI SI NUNUMAI.



Anul trecut au avut un program foarte interesant ,ce a cuprins vizita in fermele partenere Danone.
Am fost si noi printre norocosi si am avut parte de vizita la Ferma din comuna Doaga,Focsani.Copii au fost foarte incantati sa vada vacutele,cum sunt mulse,locul unde ele stau si manaca ....si au parte de muzica de calitate pentru ca laptele sa fie la fel...cel mai bun.





Am mai gasit pe site campaniile in care Danone se implica :
-Zambet pentru Romania
-Cupa Hagi Danone
-Fermele Romanesti
-Grija pentru natura
-Obiceiuri alimentare sanatoase


Sunt foarte impresionata de implicarea lor si mandra de campionii nostri pe care Danone ii sustine.

Site ul este foarte atragator plin de informatii utile si usor de accesat.
As recomanda adaugarea de mici jocuri pentru copii,concursuri saptamanale de recompensare a fanilor si organizarea  unor activitati in marile orase cu tema :"Un iaurt  pe zi te face sa te simti mai bine."
In incheiere doresc sa ii felicit pe cei de la Danone si sa le urez multi,multi ani  alaturi de noi iar produsele sa ramana la aceleasi standarde.La multi ani!!!DANONE

Comentarii

Postări populare